Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφθηκε την έδρα της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ στην Αθήνα, εταιρείας που αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές [νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.ά.] και προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων» [ΟΣΚ ΑΕ], «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων» [ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ] και «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ».

Ο Θ. Βασιλόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ΔΣ της Εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπο, πολιτικό μηχανικό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, πολιτικό μηχανικό. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν «τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα σχολεία του Δήμου μας και με τις μελέτες, οι οποίες πρέπει να συνταχθούν, με τα έργα που πρέπει να γίνουν, με τον εξοπλισμό των σχολείων», ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι τον ενημέρωσαν πως «για οτιδήποτε χρειαστούμε, θα μας στηρίξουν». Ο Θ. Βασιλόπουλος εξήγησε ότι η τροποποιηθείσα νομοθεσία επιτρέπει να συντάξουν μελέτες για το Δήμο Καλαμάτας τεχνικοί επιστήμονες της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ. Ως παράδειγμα έφερε «το Ειδικό Σχολείο, για το οποίο απαιτείται να γίνει μελέτη γεωλογική, μελέτη στατική και μελέτη ηλεκτρομηχανολογική». Αυτές οι μελέτες είναι δυνατόν να γίνουν μέσω της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.