Ο Δημήτρης Καφαντάρης είναι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός σε όλη την Πελοπόννησο που εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός ήταν την προηγούμενη περίοδο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προταθεί για νέος Γενικός Γραμματέας του ανώτατου συλλογικού οργάνου του α/βαθμου της αυτοδιοίκησης.

Σε δήλωσή του ο Δ. Καφαντάρης σημειώνει:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς

της   ΚΕΔΕ για την τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, με την επανεκλογή μου στο  Διοικητικό Συμβούλιο  του κορυφαίου αυτοδιοικητικού  μας οργάνου.

Μια επανεκλογή που σηματοδοτεί την αναγνώριση του έργου μου, κατά την προηγούμενη θητεία  ως  Α’ Αντιπροέδρου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σημειωθεί ότι με την επανεκλογή μου, είμαι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός σε όλη την Πελοπόννησο που συμμετέχω στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στις δύσκολες στιγμές των καιρών μας, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών ολων, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα τον Δήμων μας και να πάμε μπροστά στη νέα εποχή, την Αυτοδιοίκηση.

Σας ευχαριστώ,

Δημήτρης Καφαντάρης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.