Για το μείζων ζήτημα της πορείας υλοποίησης του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, συνεδρίασαν την 1η Νοεμβρίου 2019 τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος.

Ύστερα από συζήτηση ομόφωνα αποφάσισαν τα εξής:

  • την συνάντηση του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και των επικεφαλής των παρατάξεων, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αχιλλέα Καραμανλή, προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων,
  • τη συνέχιση της διαδικασίας που είχε ήδη ξεκινήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση, για τον δρόμο από τον κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας έως την Μεθώνη, η οποία επιτρέπει και την τμηματική του παράδοση,
  • την άμεση περιβαλλοντική αδειοδότηση του τμήματος του άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος, ούτως ώστε να γίνει η μετάβαση στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι ως αφετηρία του δρόμου το Δ.Σ. Πύλου Νέστορος αναφέρει τον κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας, δηλαδή τη… σύνδεση με τον «Μορέα», κι όχι την… Καλαμάτα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.