Στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Μάκης Βορίδης επισκέφτηκε αγροτικές μονάδες και συνεταιρισμούς, εστίασε στα ζητήματα της ελαιοπαραγωγής και έδωσε έμφαση στις δυνατότητες -μεταξύ άλλων- που ανοίγονται από την αποφυγή επιβολής δασμών στις ΗΠΑ για το λάδι μας. Παράλληλα θετικά φαίνεται πως εξελίσσονται τα πράγματα αναφορικά με το αίτημα της ΣΥΚΙΚΗΣ για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των συκεώνων.

Ο Υπουργός εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από τις μονάδες παραγωγής που επισκέφτηκε, ενώ καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του στη περιοχή είχε τη δυνατότητα σε αλλεπάλληλα τετ α τετ  να λαμβάνει διαρκώς πληροφορίες από τους βουλευτές της ΝΔ που το συνόδευαν (Π. Μαντάς, Μ. Χρυσομάλλης), τους αυτοδιοικητικούς (Π. Νίκας, Στ. Αναστασόπουλος, Γ. Αθανασόπουλος, Σ. Μαρινάκης, Γ. Φάββας, Ελ. Αλειφέρη κ.ά.), τους συνεταιριστές αλλά και τους παραγωγούς.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη Βορίδη, με καθαρά «αγροτικό» μενού, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) για λογαριασμό του μέλους του στην Μεσσηνία, Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας” ενόψει την έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.