Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και οι διαγραμμίσεις διαβάσεων σε σχολεία

0
3

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, ξεκίνησαν εκ νέου εργασίες, στο πλαίσιο μεγάλης εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Καλαμάτας. Μετά την εκτέλεση εργασιών προετοιμασίας, διενεργείται ασφαλτόστρωση στο Ασπρόχωμα, περιοχή Ζαφείρη, νοτίως σιδηροδρομικής γραμμής και θα ακολουθήσει στις οδούς Χριστιάνων και Δωρίου (νοτίως οδού Αθηνών) και στην οδό Νεδουσαίων Τεχνιτών (κάθετη οδού Αγίου Δημητρίου, όπισθεν νέου Δημαρχείου).

Σημειώνεται ότι οι εργασίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο εργολαβίας προϋπολογισμού 930.000 ευρώ με το ΦΠΑ, με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Καλαμάτας». Ήδη έχουν διενεργηθεί και συνεχίζονται εργασίες βελτίωσης της βατότητας κεντρικών αλλά και δευτερευόντων δρόμων της πόλεως Καλαμάτας, τμήματος της οδού Αθηνών στα όρια Ασπροχώματος και της παλιάς εθνικής οδού από Σπερχογεία έως Ασπρόχωμα, καθώς και κατασκευές νέων δρόμων. Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, παρεμβάσεις βελτίωσης και σε άλλους δρόμους, που εμφανίζουν προβλήματα και χρήζουν αποκαταστάσεως.

Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων σε σχολεία

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων σε σχολεία, στο πλαίσιο εργολαβίας του Δήμου Καλαμάτας. Θα βαφούν εκ νέου διαβάσεις έξω από τα εξής σχολεία, ενδεικτικά:

• Δημοτικά Σχολεία: 7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 21ο, 2ο, 18ο κ.λπ.
• Γυμνάσια: Παραλίας, 1ο, 5ο
• Λύκεια: 3ο, ΕΠΑΛ Παραλίας, 5ο.
Επίσης, θα χαραχθούν με χρώμα διαβάσεις έξω από το Ειδικό Σχολείο, από Νηπιαγωγεία και από τον ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.