Άμεσα εργασίες αναβάθμισης του κτηρίου για την Ομάδα Στήριξης Χωριών SOS

0
5

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος συναντήθηκε στο ιστορικό Δημαρχείο με τα μέλη της Τοπικής Ομάδας Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Ρούλα Χρηστάκη – Χαρίτση, Μαριάννα Ψηλάκη και Ηλία Ιωαννίδη.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε στους επισκέπτες ότι, μετά από διαγωνισμό, αναδείχθηκε ανάδοχος για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης κτηρίου που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για τη στέγαση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Καλαμάτα, έχει υπογραφεί σύμβαση και οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Καλαμάτας έχει παραχωρήσει στα Παιδικά Χωριά SOS, για την ανάπτυξη της δράσης τους, χωρίς αντάλλαγμα και για χρονικό διάστημα 20 ετών ένα δημοτικό ακίνητο, που βρίσκεται στην πάροδο της οδού Αναγνωσταρά (στοά Λόντου) και έχει εμβαδόν 201,65 τετρ. μέτρα (μέχρι τη μεταφορά στο νέο Δημαρχείο στέγαζε τη Διεύθυνση Παιδείας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.