Για έργα υποδομών 150 εκατ. ευρώ στη Μεσσηνία, κάνει λόγο ο Αλέξης Χαρίτσης. Ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας με το ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας και σχετικούς πίνακες με τα έργα που έχουν εξασφαλιστεί οι χρηματοδοτήσεις και δρομολογηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανέφερε:

«Τα τελευταία χρόνια μια σειρά ζωτικών έργων και υποδομών δρομολογήθηκαν και υλοποιούνται μέσω χρηματοδοτήσεων από διάφορα προγράμματα. Αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα για την εξεύρεση πόρων ώστε να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα της Μεσσηνίας και να εκσυγχρονιστούν πολλές υποδομές. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πάνω από 150 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών στο νομό Μεσσηνίας από τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Εσωτερικών. Μιλάμε για έργα που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής των πολιτών και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Έργα που αφορούν την ύδρευση, την οδοποιία, την υγεία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, δηλαδή ακουμπούν όλες τις πτυχές της ζωής των κατοίκων της Μεσσηνίας. Ασφαλώς, αυτά τα έργα είναι μόνο η αρχή, απαιτείται προσήλωση και αγώνας για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία της Μεσσηνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.