Η νέα σελίδα στην Καλαμάτα ανοίγει με την παρουσία του Θανάση Βασιλόπουλου στα ηνία του Δήμου και τον ίδιο να αναλαμβάνει σταδιακά καθήκοντα. Υπενθυμίζεται ότι επίσημα στη θέση του Δημάρχου θα βρεθεί από την 1η Σεπτεμβρίου. Σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος έθεσε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας πως στόχος είναι η ένωση δυνάμεων για έναν ακόμη καλύτερο δήμο Καλαμάτας.

Παράλληλα τόνισε ότι θα υπηρετήσει ένα μοντέλο διοίκηση με σημείο αναφοράς την προσφορά και την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως θα επιδιώξει από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και μετά συναντήσεις όχι μόνο με τους επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο νέο Δ.Σ. αλλά και με τα μέλη των συνδυασμών αυτών.

Αναλυτικά ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Δήμου Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για το πολύ καλό επίπεδο προεκλογικού αγώνα που διατηρήσαμε. Κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω το νέο Περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, διότι μέσα από τις θέσεις ευθύνης όπου υπηρέτησα, απέκτησα εμπειρία, γνώση και απέδειξα τις ικανότητές μου. Ικανότητες, που αξιολογήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν, ώστε από 1ης Σεπτεμβρίου 2019 να υπηρετώ το Δήμο στο ανώτερο αξίωμα.
Όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετήσαμε ένα μοντέλο διοίκησης, που βασίστηκε στην προσφορά και στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας. Ένα τέτοιο μοντέλο διοίκησης θα προτείνω κι εγώ την επόμενη μέρα, ένα μοντέλο διοίκησης που θα βασίζεται στη συνεργασία και στη συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου μας. Το σύνθημα του συνδυασμού μας το προηγούμενο διάστημα ήταν: «Ενώνουμε δυνάμεις». Το σύνθημα της νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι: «Ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ