Την Κυριακή οι δημότες της Καλαμάτας ψηφίζουν τον επόμενο Δήμαρχο. Με την επιλογή τους δίνουν εντολή διοίκησης, σ’ έναν από τους δύο υποψηφίους προκειμένου να πάνε την περιοχή ένα βήμα πιο μπροστά την επόμενη ημέρα, μία ημέρα που περιλαμβάνει συνθέσεις, συνεργασίες, καθαρούς λόγους και πράξεις.

Οι δημότες της Καλαμάτας την Κυριακή οφείλουν να δώσουν ισχυρή εντολή στον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί και να συνεργαστεί και να διοικήσει. Ισχυρή εντολή σ’ έναν άνθρωπο «βγαλμένο» από την κοινωνία, μετριοπαθή, εργατικό, επαγγελματικά πετυχημένο, που έχει μάθει να διεκδικεί, που έχει μάθει να μη το βάζει κάτω όταν πρόκειται για το κοινωνικό σύνολο.

Το διακύβευμα των εκλογών έχει τεθεί. Ο Δήμος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και για το λόγο αυτό πρέπει στις εκλογές με την επιλογή μας να διασφαλίσουμε ότι η θετική πορεία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά. Μία πρόκληση, ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί για το Δήμο Καλαμάτας και για την ίδια τη ζωή των Καλαματιανών.

Την Κυριακή στην κάλπη οι δημότες καλούνται να επιλέξουν έναν άνθρωπο δημιουργικό, ο οποίος με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, με κατατεθειμένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί και θα οδηγήσει την Καλαμάτα σε δρόμους αναπτυξιακούς.

Η επιλογή είναι μία, και ο καθένας και η καθεμιά το γνωρίζουν καλά.

Προσωπικά για εμένα η επιλογή αυτή, είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Καλό… βόλι σε όλους!

Ενώστε δυνάμεις για την Καλαμάτα που μας αξίζει!

Κώστας Β. Τσερεντζούλιας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.