Μ. Χρυσομάλλης: «Μετά από τέσσερα χρόνια ο λαός μίλησε στην κάλπη»

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους Μεσσήνιους και τις Μεσσήνιες για την καθαρή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην επικράτεια. Είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξή σας, στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά.

Στις Ευρωεκλογές οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απέρριψαν τον λαϊκισμό και την παροχολογία που θυμίζει σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος. Επέλεξαν την Αξιοπρέπεια, την Αλήθεια, την Πατρίδα.  Το ίδιο θα πράξουν και στις Εθνικές Εκλογές ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τη μιζέρια και τη στασιμότητα και να κοιτάξουμε το αύριο με αισιοδοξία.

Το ίδιο όμως θα πράξουν και στις Περιφερειακές  εκλογές, όπου την ερχόμενη Κυριακή θα δώσουν τέλος στην αναποτελεσματικότητα, την αδιαφάνεια και την μικροπολιτική παροχολογία του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και θα επιλέξουν την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα, την εργατικότητα και το ήθος του αυριανού Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα.  Η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνδυασμό με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού, είναι η μόνη λύση για να κερδίσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου  το χαμένο έδαφος και να καλύψει τα εννέα χαμένα χρόνια της «διοίκησης Τατούλη».

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ  Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει  και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

 

Μίλτος Χρυσομάλλης,

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ