Την Κυριακή η τελετή λήξης για την 8η Ανθοκομική Δήμου Καλαμάτας

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 ολοκληρώνεται η 8η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φίλων των λουλουδιών και της υπαίθρου από την Παρασκευή 10 Μαΐου, όταν ξεκίνησε η λειτουργία της στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Απόψε, Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα «γεµίσουν», από τις 18:00 ως τις 21:00, µε μουσική το Δηµοτικό Πάρκο Σιδηροδρόµων, δηµιουργώντας µια «μουσική διαδροµή» από την είσοδο του Πάρκου στην οδό Κρήτης µέχρι τους χώρους όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τα ανθόφυτα.

Επίσης, στις 20.00, η Παιδική Χορωδία του Δηµοτικού Ωδείου Καλαµάτας θα δώσει συναυλία στο χώρο του αναψυκτηρίου, συνοδεία φλάουτων, µε τίτλο «Βάζει η γη τα γιορτινά και λουλούδια απλώνει», υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας του Δηµοτικού Ωδείου Καλαµάτας, Βίκης Βασιλειάδη.

Τέλος, την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20.30, στο χώρο του πατινάζ, μέλη της σχολής χoρού Vive Bailando θα αποδώσουν διάφορους χορούς, ενώ έντεχνα τραγούδια θα τραγουδήσει η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου, με τη συνοδεία του Γιάννη Καλογερόπουλου στα πλήκτρα και στο τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα η έναρξη προγράμματος με την ομάδα κατηγορίας της V.L.K που θα χορέψει πρώτα hip-hop. Έπειτα το ζευγάρι Latin που θα χορέψει 3dance. Επιπλέον  η ομάδα Latin της κατηγορίας junior και το όνομα της Can-can. Στη συνέχεια μια κοπέλα που θα χορέψει σύγχρονο . Στο κλείσιμο του προγράμματος η μεγάλη ομάδα της σχόλης που θα Χορέψει κι αύτη hip-hop mega crew με ονομασία boulevard.

Παράλληλα το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με έντεχνη ποιοτική μουσική ,σιγοτραγουδώντας μαζί γνωστά αγαπημένα τραγούδια που θα ταξιδέψουν την ψύχη και το νου μας. (Διάρκεια προγράμματος μια ώρα με μιάμιση). Στη φωνή Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου. Στα πλήκτρα και φωνή Γιάννης Καλογερόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ