Ενισχύει το ψηφοδέλτιό του ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος έφτασε τους 57 υποψηφίους δημοτικού συμβούλους, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να ανακοινώνει πως το πλήρες ψηφοδέλτιό του θα παρουσιαστεί μαζί με το πρόγραμμα του συνδυασμού του σε εκδήλωση στις 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου στην Καλαμάτας στις 6 το απόγευμα.

Ο κ. Βασιλόπουλος κατά την παρουσίαση τεσσάρων ακόμα υποψηφίων συμβούλων σημείωσε:

«Σήμερα παρουσιάζουμε ακόμα τέσσερις νέους υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», οι οποίοι αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Μετά και τη σημερινή παρουσίαση, ο συνδυασμός μας αριθμεί 57 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μέχρι τώρα, καλύπτοντας το σύνολο του Δήμου Καλαμάτας γεωγραφικά και επαγγελματικά.

Το σύνολο του ψηφοδελτίου και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Κυριακή 21/04/2019 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου.

Παρουσιάζουμε λοιπόν τους: Δούμα Βασιλική, Απόφοιτο Σχολής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Ιδιωτική Υπάλληλο, Αδαμόπουλο Δημήτριο  Ασφαλιστή – Κτηματομεσίτη, πρώην Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας – Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδος  – Μέλος ΔΣ Ελληνορωσικού εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αθανασόπουλο Κώστα, ο πιο παλιός αυτοδιοικητικός στο Δήμο Καλαμάτας – Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και πρόεδρος σχεδόν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καλαμάτας. Μπαλαμπάνη Κατερίνα, Ιδιωτική Υπάλληλο – Απόφοιτο τμήματος Μαιευτικής ΤΕΙ Αθηνών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ