Έντονο πολιτικό και αυτοδιοικητικό χρώμα ενόψει των εκλογών, με το θερμόμετρο να χτυπά κόκκινο και τις αντιπαραθέσεις να κορυφώνονται. Την ερχόμενη εβδομάδα με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα, ο οποίος και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Κλειστό της Παραλίας.  Ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα στις 18 Απριλίου και θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στις 7 το απόγευμα.

Στο επίκεντρο πέραν των θεμάτων που σχετίζονται με τις υποδομές και τις πιθανές εξαγγελίες για την περιοχή, ο Πρωθυπουργός υπάρχει η εκτίμηση ότι θα επιχειρήσει να παρουσιάσει το αφήγημα με το οποίο θα οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και λεγόμενο προοδευτικό μέτωπο στις κάλπες για τις ευρωεκλογές.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και η τοποθέτηση Τσίπρα σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και οι αναφορές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (στήριξη σε Γ. Δέδε) και για το Δήμο Καλαμάτας (στήριξη σε Μ. Μάκαρη).

Με δεδομένο ότι ο κ. Τσίπρας στον ίδιο χώρο είχε μιλήσει και πριν τις εκλογές του 2015 (11 Ιανουαρίου), είναι βέβαιο ότι αν κανείς παρακολουθήσει το βίντεο από εκείνη την ομιλία, σίγουρα θα βρει αρκετές διαφορές με το σήμερα…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ