Κέλλυ Φερέτου: «Με στόχο τη βελτίωση της ζωής μας και την ανάδειξη του τόπου μας»

0
11

Το δικό της μήνυμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, στέλνει η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία» για το Δήμο Καλαμάτας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο, Κέλλυ Φερέτου. Η κα Φερέτου αναφέρεται στο κίνητρο για την συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία, στους στόχους της, ενώ απαντά και στο γιατί επέλεξε να συστρατευτεί με τον Θανάση Βασιλόπουλο.

 

Γιατί υποψήφια δημοτική σύμβουλος; Ποιο το κίνητρο για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία;

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου Καλαμάτας είναι απόρροια της διάθεσης μου να προσφέρω και να υπηρετήσω τον Δήμο στον οποίον ζω και δραστηριοποιούμαι, εμμένοντας πάντα στη σταθερή μου θέση ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή και όχι η αποχή. Στόχος όλων μας πρέπει και είναι η βελτίωση της ζωής μας και η ανάδειξη του τόπου μας.

 

Ποιος ο στόχος σας;

Μέσα από τη συλλογική και συντονισμένη προσπάθειά μας, θα αγωνιστούμε για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Καλαμάτας, καταθέτοντας νέες ιδέες, περισσότερες προτάσεις και έχοντας πάντα γνώμονα το κοινό καλό.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαι σίγουρη πως θα συναντήσω πολλά εμπόδια, όμως είμαι επίσης σίγουρη πως με θετική ενέργεια, εργατικότητα, εντιμότητα και διάθεση για προσφορά, όλα λύνονται και όλα ξεπερνιούνται.

 

Ποια η δική σας καθημερινότητα;

Ως επαγγελματίας γίνομαι καθημερινά γνώστρια των προβλημάτων που συναντούν οι συνδημότες μας. Ως μητέρα δυο παιδιών, που ασχολούνται με τον αθλητισμό, έρχομαι αντιμέτωπη με τις ελλείψεις και τα προβλήματα στους αθλητικούς χώρους. Ως εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντώ συχνά την ανάγκη των συνανθρώπων μας για συμπαράσταση και υποστήριξη.

 

Γιατί με τον Θανάση Βασιλόπουλο;

Καταρχάς ευχαριστώ τον Θανάση Βασιλόπουλο που με επέλεξε να συμμετέχω στον συνδυασμό “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”.

Συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια γιατί όλοι μαζί στοχεύουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο το Δήμο μας, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες σε κάθε συνδημότη μας, αλλά και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας. Ενώνουμε δυνάμεις προς όφελος του Δήμου μας και θα τα καταφέρουμε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.