Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του προς τις εκλογές, ο συνδυασμός «Δημοτική Πρωτοβουλία» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Η έως τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην όλη προσπάθεια που γίνεται είναι… συγκινητική, με τον Θανάση Βασιλόπουλο να προχωρά σε νέες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τόσο εν ενεργεία, όσο και ατόμων που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα δημοτικά.

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Πολίτη, πρώην πρόεδρο του ΔΣ Καλαμάτας, αντιδήμαρχος και πρόεδρο σε νομικά πρόσωπα. Νίκο Καράμπελα, Φαρμακοποιό με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κλινική φαρμακολογία. Σωτήρη Κριτσωτάκη, Οικονομολόγο και αρχηγό της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. Σαράντο Μαρινάκη, πρωην αντιδήμαρχο, Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’ βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας και σήμερα πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Καλαμάτας. Ιωάννης Δούζη: Ιατρό – Ιατροδικαστή, πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας.

Κατά την παρουσίαση των υποψήφιων, ο Θανάσης Βασιλόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας εμπιστεύτηκαν και αποφάσισαν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Πραγματικά, αισθάνομαι υπερήφανος έχοντας επιλεγεί, μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, να είμαι πρώτος μεταξύ ίσων στη Δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας και σήμερα να έχω την τιμή να παρουσιάζω πέντε ενεργούς πολίτες, με σημαντική προσφορά στα επαγγελματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας».

Από την πλευρά του ο Δ. Πολίτης σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Επέλεξα να είμαι με το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι ένα άτομο με ήθος, είναι εργατικός. Σε ό,τι κι αν έχει αναλάβει το έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Γι αυτό τον εμπιστεύτηκα και θα είμαι μαζί του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου».

Ο κ. Καράμπελας τόνισε: «Επέλεξα να είμαι με το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος, εργατικός και προπαντός άνθρωπος όχι των λόγων αλλά των πράξεων», ενώ ο κ. Κριτσωτάκης ανέφερε: «Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το Θανάση Βασιλόπουλο γιατί γνωρίζω πολύ καλά τις «υπερωρίες» που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και το πόσο εργατικός και καθαρός άνθρωπος είναι».

Ο Σαράντος Μαρινάκης ανέφερε: «Με το Θανάση Βασιλόπουλο συνεργαστήκαμε οχτώ χρόνια και καταδείχθηκε μέσα από αυτή τη συνεργασία σε πολύ δύσκολες αλλά και ομαλές συνθήκες, πόσο προσπάθησε , πόσο αφιέρωσε τον εαυτό του με την επιμονή του με τη διακαή προσπάθειά του έτσι ώστε να ευοδωθούν όποιες προσπάθειες κάναμε για την πόλη μας. Εγώ αθροίζω φέτος είκοσι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δε θα σας κουράσω περιγράφοντας από πού έχω περάσει και ότι ο τρίτος δήμαρχος που συνεργάζομαι είναι ο κ. Νίκας. Ευελπιστώ ο τέταρτος να είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Θα είμαι δίπλα του με όλες μου τις δυνάμεις. Πιστεύω ότι έχουμε και έργο να επιδείξουμε και να επαναπροσδιορίσουμε πιθανές αστοχίες ή κάποιες αδυναμίες που παρατηρήθηκαν, γιατί αποτελεί υποχρέωσή μας, σε όλους όσους έχουμε διατελέσει τόσες θητείες, να επαναστοχοθετήσουμε πράγματα τα οποία έχουμε διαπιστώσει και για την πόλη και για τα δημοτικά μας διαμερίσματα».

Τέλος, ο κ. Δούζης υπογράμμισε: «Ευχαριστώ το Θανάση Βασιλόπουλο που με εμπιστεύεται να είμαι δίπλα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Μια παράταξη  αξιόπιστη και πολλά υποσχόμενη για το Δήμο μας και αυτό γιατί ηγείται αυτής ένας άνθρωπος σοβαρός και αξιόλογος. Με όραμα, όπως και όλοι εμείς που συμπορευόμαστε μαζί του. Ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας, που ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου. Τα λέω αυτά γιατί μας έχει δώσει δείγμα της δουλειάς, της εντιμότητας αλλά και της δημιουργικότητάς του υπηρετώντας τόσα χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχία και αξιοπρέπεια.   Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες και προκλήσεις του δήμου μας και μέσα από μια οργανωμένη και σωστή ιεράρχηση αυτών να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο  βιώσιμης ανάπτυξης. Μια ανάπτυξη που αξίζει στη Καλαμάτα αλλά και ολόκληρο το Δήμο μας.

Με χαρά λοιπόν αλλά και μετά από απόλυτα διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, όντας εκλεγμένος από την πλειοψηφία των συναδέλφων μας, ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας καλεί όλους να τον βοηθήσουμε και να δώσουμε στο Δήμο Καλαμάτας αυτό που του αξίζει».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ