Την Άμφεια, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφτηκαν η Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της εξωστρέφειας της τοπικής οργάνωσης, αλλά και της ανάγκης επικοινωνίας με τα μέλη της παράταξης.

«Σε μια ορεινή περιοχή του Δήμου, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Για ακόμη μια φορά, διαπιστώθηκε η υψηλή αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη της χώρας που μπορεί να επαναφέρει με σιγουριά την κανονικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όπως ήταν φυσικό, στις συζητήσεις με τους πολίτες, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τους, τα αγροτικά ζητήματα με έμφαση στην “κακή” ελαιοκομική χρονιά, αλλά και η πρόσφατη ψήφιση από την κυβέρνηση της κακής και ανιστόριτης συμφωνίας των Πρεσπών» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση η οποία και καταλήγει:

«Το 2019, είναι έτος 3πλών εκλογών. Η ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της τόσο σε οργανωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Με το σύνθημα “Νίκες Παντού”, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μέχρι και στον τελευταίο πολίτη του πιο απομακρυσμένου χωριού του Δήμου μας, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για να σηκώσουμε την πατρίδα μας ξανά στα πόδια της».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 12 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.