Οδικός δακτύλιος εξυπηρέτησης με το δρόμο από το Πελεκητό στα Άνω Αρφαρά

0
3

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στην τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε τροποποίηση, που αφορά στην προσθήκη, στα έργα που θα κατασκευασθούν με δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, της παρέμβασης με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Άνω Αρφαρά – Πελεκητό», προϋπολογισμού 200.000 €.

Ο Δήμαρχος Π. Νίκας επεσήμανε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως «είναι σημαντικό αυτό το έργο, γιατί κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος με άσφαλτο, οδικός κύκλος. Θα μπορεί κανείς να ανέβει από τα Αρφαρά στο Πελεκητό, τα Άνω Αρφαρά, την Πολιανή και να κατέβει στη Θουρία. Εξυπηρετούνται δεκάδες αγρότες και επισκέπτες της περιοχής.
Με το δρόμο Πολιανή – Άνω Αρφαρά που φτιάξαμε, ενδυναμώθηκε η περιοχή και με το συμπλήρωμα του, που είναι το Πελεκητό – Άνω Αρφαρά, θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να επισκέπτονται με ευκολότερο τρόπο τη συγκεκριμένη περιοχή».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.