Δεύτερη πανελλαδικά η Καλαμάτα στην ανακύκλωση ρουχισμού

0
2

Τη 2η θέση σε επίπεδο χώρας κατέλαβε ο Δήμος Καλαμάτας, σε σύνολο 32 Δήμων, αναφορικά με τη συγκομιδή ρουχισμού προς ανακύκλωση, όπως έκανε γνωστό προς το Δήμαρχο Π. Νίκα η εταιρεία RECYCOM, η οποία πραγματοποιεί την ανακύκλωση των ενδυμάτων και υποδημάτων που οι πολίτες αποθέτουν στους κόκκινους κάδους.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «στο χρονικό διάστημα του έτους 2018, η εταιρεία ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων RECYCOM αποκόμισε από τους κάδους, που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο σας, συνολικά 135 τόνους ενδυμάτων – υποδημάτων, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση ενός υγιούς δικτύου ανακύκλωσης και της συνείδησης συνυπευθυνότητας, που αποτελεί προϋπόθεση της βιώσιμης ανάπτυξης». Κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όπως η ρίψη αντικειμένων εξ αμέλειας, επιλύθηκε άμεσα.
Παράλληλα, η RECYCOM συνεισέφερε στο Δημοτικό Παντοπωλείο, προσφέροντας τρόφιμα και είδη καθαρισμού (π.χ. όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, χλωρίνη, καφέ, ελαιόλαδο κ.λπ.) κάθε μήνα.
Η εταιρεία υπόσχεται πως «θα συνεχίσει να συνεισφέρει με περισσότερα αγαθά στο Δήμο σας, με στόχο την βοήθεια περισσοτέρων άπορων οικογενειών», τονίζοντας ότι «από την συγκομιδή του ρουχισμού βοηθήθηκαν και άλλοι συμπολίτες μας, ανά την Ελλάδα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 12 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.