«Εκνευρισμένες» με τη δημόσια συζήτηση που εντέχνως ορισμένοι συντηρούν και σχετίζεται με την πορεία των συνδυασμών τους φέρονται ότι είναι οι υποψήφιες για το Δήμο Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και Ελένη Αλειφέρη.

Και στις δύο περιπτώσεις, το περιβάλλον τους διαμηνύει προς όλους ότι οι δημοτικοί συνδυασμοί που σχηματίζονται θα φτάσουν μέχρι τέλους, με τις δύο υποψήφιες από τον κεντροδεξιό χώρο -και από τις έως τώρα κινήσεις τους- να δείχνουν ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί η απόφασή τους να διεκδικήσουν το Δήμο από κανέναν παράγοντα, ακόμα κι αν το κόμμα αποφάσιζε να δώσει στήριξη, ζήτημα το οποίο τη δεδομένη περίοδο δείχνει «κλεισμένο».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι τόσο η Μαρία Οικονομάκου, όσο και η Ελένη Αλειφέρη  βρίσκονται σε συζητήσεις και «ανα-ζητούν» άτομα για τη στελέχωση των συνδυασμών τους, ακόμα και υποψηφίων εκτός της κεντροδεξιάς.

Εκείνο πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η σε καλό επίπεδο… επαφή των τριών εκ του κεντροδεξιού χώρου υποψηφίων, δηλαδή των Θανάση Βασιλόπουλου, Μαρίας Οικονομάκου και Ελένης Αλειφέρη, και ως φαίνεται η επιθυμία -και αγωνία- ορισμένων για προεκλογικά… τζαρτζαρίσματα, μάλλον θα παραμείνει στο επίπεδο της… επιθυμίας.

Μακρύς πάντως ο δρόμος για τις εκλογές…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.