Με προγραμματισμό και με σταθερό βηματισμό συνεχίζει τη δυναμική πορεία του προς τις εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Σε μία πρώτη συνάντηση με παλαιά και νέα στελέχη ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», ενώ περιέγραψε τους βασικούς άξονες και τις στοχεύσεις της δημοτικής του παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυναμική που έχει αποκτηθεί και αντανακλά ήδη στην κοινωνία, εκτιμάται ότι θα εκτιναχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και έως τα μέσα Ιανουαρίου, οπότε και θα υπάρξουν ανοιχτές εκδηλώσεις του συνδυασμού και παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψηφίων αλλά και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στους ευχάριστους… πονοκεφάλους του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, είναι η επιθυμία πολλών να συμμετάσχουν στο συνδυασμό τόσο από τη θέση του υποψηφίου, όσο και ως μέλη των ομάδων εργασίας που δημιουργούνται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με αφορμή την πρώτη συνάντηση η οποία έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης (παρουσία περισσοτέρων των 80 στελεχών) με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες (λόγω των ημερών και της μη παρουσίας τους στην πόλη) αλλά και την απουσία των λιγοστών γνωστών πλέον… αδικαιολόγητων του απερχόμενου σχήματος.

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Την 1η συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Μια συνάντηση με πολλαπλούς στόχους:

Γνωριμία των στελεχών μας.

Παρουσίαση του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού.

Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα Κλεισθένης).

Παρουσίαση των βασικών αξόνων, βάσει των οποίων θα καταρτιστεί και σχεδιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, από τις ομάδες εργασίας.

Ενώνουμε δυνάμεις και θέτουμε στόχους.

Για όλους εμάς, προτεραιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων και δράσεων που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Με προτάσεις για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, για συνεχή διερεύνηση και βελτίωση των υπηρεσιών, για ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα, για υψηλού επιπέδου δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, μετουσιώνουμε την προτεραιότητα αυτή σε χειροπιαστή καθημερινότητα για τους συμπολίτες μας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο το έτος 2019 να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία.

Για το Συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.