Μετά την τελετή των εγκαινίων των γραφείων του δημοτικού συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες» ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και στην ανακοίνωση 14 υποψηφίων του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι με την παράταξη Μάκαρη είναι οι: Κώστας Αρβανίτης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, πτυχιούχος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.,  Χρήστος Αργυρόπουλος, οικονομολόγος -καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, Ειρήνη               Γρηγοροπούλου, χειροτέχνης- καλλιτέχνης, πρ. πρόεδρος των περιπτερούχων Νομού Μεσσηνίας, εθελόντρια νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Στέλλα Καραμπάγια,  έμπορος, Γεωργία Κλείδωνα, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στο Ιστορικό Κέντρο, Σταύρος Λάμιας,  ιδιωτικός υπάλληλος καπνοβιομηχανίας Καρέλια, πρόεδρος επαγγελματιών αυτοκινητιστών νομού Μεσσηνίας, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, υπεύθυνος ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτησίας, αν. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας, μέλος συνδέσμου Διαιτητών Νομού Μεσσηνίας, Γεωργία Λιαράκου, αγροτικές επιχειρήσεις, Παναγιώτης Μαρκάκης, μηχανικός αυτοκινήτων, Χριστίνα Μούστου, οδοντίατρος ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με το βαθμό διευθύντριας, Λορεντάνα Πρίπον, διερμηνέας- εθελόντρια νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- μέλος του ΔΣ Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας, Αγγελική Ρήγα, ιδιωτική υπάλληλος, Βασιλική  Σπανούδη, ιδιωτική υπάλληλος, Ηλίας Τσώλης, κτηνοτρόφος, Αναστάσιος Φιλιππόπουλος, τραυματιοφορέας, υπάλληλος του Γ.Ν. Καλαμάτας.

Μ. Μάκαρης: «…διαμορφώνουμε μια δυνατή ομάδα»

Στην διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων ο κ. Μάκαρης σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε η δημοτική μας παράταξη. Ο Ανοιχτός Δήμος  όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει  πολύπλευρο έργο. Η στόχευση ήταν και είναι ξεκάθαρη και αταλάντευτη. Όπως ξεκάθαρες και αταλάντευτες ήταν και είναι οι αξίες και τα πιστεύω μας. Με συγκροτημένη δουλειά και επιστημονικό τρόπο προσεγγίσαμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας, προτείναμε και δώσαμε  λύσεις και μέσα από   το κοινό μας όραμα για την Καλαμάτα διαμορφώσαμε τους άξονες της αναπτυξιακής στρατηγικής για μια πόλη έτοιμη για τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Σήμερα 5 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη ομάδα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Αυτοί οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν θετικά το έργο της παράταξής μας και εντάχθηκαν σε αυτήν εμπλουτίζοντας την με ιδέες και προτάσεις. Έχουν μια σημαντική κοινωνική δράση μέσα από το επάγγελμά τους ή μέσα από την συμμετοχή τους σε συλλόγους και  φορείς. Αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιοχών της Καλαμάτας. Οι περισσότεροι από αυτούς πρώτη φορά εκτίθενται στα κοινά με ένα και μοναδικό σκοπό : να συνεισφέρουν για το κοινό καλό. 

Η παράταξή μας κάνει πράξη την διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους. Μαζί με τους υποψηφίους του 2014 αλλά και με όλους αυτούς που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες διαμορφώνουμε μια δυνατή ομάδα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.