Το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα – αφού νωρίτερα τα ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή – τα ονόματα των υποψηφίων στις περισσότερες περιοχές της Επικράτειας, μεταξύ αυτών και της Μεσσηνίας.

Η Φώφη Γεννηματά επί της ουσίας σήμανε εκλογικό συναγερμό, στέλνοντας μηνύματα στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Όσον αφορά το Νομό Μεσσηνίας έκλεισαν οι τρεις από τις επτά θέσεις. Υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Παναγιώτης Αλευράς (γεωπόνος, περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας), Μενέλαος Γερονικολός (επιχειρηματίας, εξαγωγέας) και Γιάννης Διονυσόπουλος (μέλος κεντρικής διοίκησης ΟΕΕ, μέλος Δ.Σ. ΟΑΕΔ, στέλεχος μονάδας ελέγχων της Αρχής Πιστοποίησης Ευρ. Προγραμμάτων του ΥΠ.ΟΙΚ.).

Αναφερόμενη η κα Γεννηματά στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Όσοι συγκροτούν τα ψηφοδέλτια είναι η «εικόνα» του Κινήματος μας Σήμερα καταλήγουμε στο μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων μάχης του Κινήματος Αλλαγής. Ψηφοδέλτια με εμπειρία, ανανέωση, με συμμετοχή πολλών νέων γυναικών και ανδρών αλλά και με πολλά καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες στελέχη, άξιους ανθρώπους από τους χώρους της επιστήμης, των επιχειρήσεων, των κοινωνικών κινημάτων. Καλούμε όλους όσους συγκροτούν τα ψηφοδέλτιά μας, να βγουν στις τοπικές κοινωνίες ως επίσημοι πια υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής, να μεταφέρουν τον πολιτικό μας λόγο και τις πρωτοβουλίες σε όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας και φυσικά να διεκδικήσουν την εκλογή τους. Είστε η «εικόνα» του Κινήματος μας».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.