Όπως θα έλεγαν και οι… παλαιοί στη Μεσσηνία ακούγοντας την τοποθέτηση Καφαντάρη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ ήταν «to the point».

Ένας αυτοδιοικητικός που και εκ του θεσμικού του ρόλου έχει… τρέξει τις προτάσεις της Κεντρικής Ένωσης με φόντο την πρόσφατη μεταρρύθμιση αλλά και τη συζήτηση που σχετίζεται με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, είναι σε θέση να γνωρίζει τις σοβαρές αδυναμίες που προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή της και τις επιλογές κυρίως της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά το σημαντικότερο, είναι σε θέση να προτείνει αλλαγές έστω και τώρα προκειμένου να διασφαλιστούν μ’ έναν κάποιο τρόπο οι διεκδικήσεις και οι θέσεις των πρωτοβάθμιων ΟΤΑ της χώρας.

Καυστικός, επικριτικός αλλά και με προτάσεις, ο Δημήτρης Καφαντάρης κατέθεσε τις δικές του σκέψεις και απόψεις στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Ακολουθεί η ομιλία του κ. Καφαντάρη με τίτλο «Ο αναβαθμισμένος ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από τη Συνταγματική αναθεώρηση»:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.