Κατακόρυφα -όπως δείχνουν οι εξελίξεις- ανεβαίνουν οι τόνοι στο προεκλογικό αυτοδιοικητικό σκηνικό. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στην Τρίπολη (βλέπε ΕΔΩ), παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση φέρει την… σφραγίδα της ΝΔ και των ΝοΔΕ της Πελοποννήσου, με τις αναφορές του Π. Νίκα σήμερα να είναι χαρακτηριστικές, προτάσσοντας το αυτοδιοικητικό του προφίλ και υπογραμμίζοντας ότι έρχονται και στηρίξεις κι από άλλους πολιτικούς και κομματικούς χώρους.

Νίκας: «…ελπίζω σε συντεταγμένη συνέχεια»

Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον -δεδομένων και των εξελίξεων- είχε και η τοποθέτηση Νίκα σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν στο εσωπαραταξιακό πεδίο και την επιλογή του Θανάση Βασιλόπουλου από την δημοτική του ομάδα ως υποψήφιου Δημάρχου Καλαμάτας.

Εκείνο που σημείωσε ο κ. Νίκας, ο οποίος στηρίζει απόλυτα την επιλογή Βασιλόπουλου, είναι πως η πορεία είναι δύσκολη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει ενότητα και συντεταγμένη συνέχεια, «καρφώνοντας» εκείνους που θέλησαν να… διαφοροποιηθούν νωρίς ή να λοξοκοιτάζουν με στόχο την δική τους εκλογή ως σύμβουλοι. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο κ. Νίκας στάθηκε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας κι όχι στις φιλοδοξίες που αναπτύσσονται αυτή την περίοδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ