Κάτι παραπάνω από θετικό είναι το κλίμα που καταγράφεται, σε συνέχεια της επιλογής του Θανάση Βασιλόπουλου και της υποψηφιότητάς του ως υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας, με συζητήσεις που γίνονται σε γειτονιές της πόλης αλλά και στα χωριά να κάνουν λόγο για μία εξαιρετική επιλογή που μπορεί να δώσει πολλά στο πεδίο της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών, μιας και η καθημερινότητα αποτελούσε ανέκαθεν ένα κρίσιμο σημείο και ένα μεγάλο… στοίχημα για κάθε Δήμαρχο.

Άλλωστε ο Θανάσης Βασιλόπουλος προερχόμενος από τις λαϊκές γειτονιές της Καλαμάτας έχει τη δυνατότητα -και το έχει αποδείξει- να αφουγκράζεται τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των περιοχών αυτών, με τον ίδιο στις αναφορές του να δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην περαιτέρω αξιοποίηση που πρέπει να υπάρξει στα δημοτικά διαμερίσματα, στόχος και άποψη που έχει τεθεί και από το σημερινό δήμαρχο Π. Νίκα.

Παράλληλα, έχει στην πράξη αποδείξει και ως αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας ότι μπορεί να συνθέσει απόψεις, να… μοιράσει ρόλους και αρμοδιότητες αλλά και να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα, «επουλώνοντας» τις όποιες πληγές προκλήθηκαν.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Καλαμάτα… λογίζεται από πολλούς -και σωστά-, ως μία σύγχρονη πρωτεύουσα, αποτέλεσμα των προσπαθειών που τα τελευταία χρόνια με ένταση έχουν γίνει με τη συμβολή της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης να είναι κομβική. Πλέον χρειάζεται η συνέχεια των… πρωτοβουλιών προκειμένου με σταθερά βήματα η πόλη και τα χωριά της Καλαμάτας να ατενίσουν την επόμενη περίοδο κι αυτό μπορούν να το εγγυηθούν τόσο ο Θανάσης Βασιλόπουλος ως επικεφαλής όσο και όλα τα μέλη της σημερινής δημοτικής αρχής, που βγαίνει πιο δυνατή από την τελευταία εσωπαραταξιακή διαδικασία, κάτι που μέχρι σήμερα κάνει την… διαφορά στα δημοτικά πράγματα της Καλαμάτας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.