«Έκλεισε» μία ακόμα υποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας. Πρόκειται για συνδυασμό που εδώ και μήνες… ψήνεται, έχει σημείο αναφοράς κινήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη με παρεμβάσεις για μία σειρά από ζητήματα όπως πολεοδομικά, τουριστικά κ.ά.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, κι αφού ξεπεράστηκε ένα από τα… αγκάθια, για το άτομο που θα τεθεί επικεφαλής, συμφωνήθηκε η συγκρότηση δημοτικού συνδυασμού με προοδευτικά και τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά, ενώ επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος θα είναι -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αρχιτέκτονας μηχανικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με τα όσα εξελίσσονται και στον χώρο της κεντροδεξιάς του Δήμου να βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση.

Η εικόνα πάντως που υπάρχει είναι ότι η δημοτική κίνηση θα έχει ψηλά στην ατζέντα της τις συνεργασίες, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και πιθανής συμπόρευσης με άλλο συνδυασμό κάτω βέβαια από μία σειρά προϋποθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο… κύβος ερρίφθη κι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις από ένα ακόμα αυτοδιοικητικό σχήμα με επικεφαλής μία γυναίκα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ