Νέες πανελλαδικές διακρίσεις για το Δήμο Καλαμάτας

0
3

Δύο πανελλήνια βραβεία κέρδισε ο Δήμος Καλαμάτας στο πλαίσιο του θεσμού BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας.

Το πρώτο, που είναι το χρυσό βραβείο αφορά τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων, την κατασκευή πεζοδρομίων και γενικά τα έργα που διευκολύνουν την πεζοπορία και την ποδηλασία στην Καλαμάτα.

Το δεύτερο βραβείο, που είναι χάλκινο συνδέεται με τις προσπάθειες του Δήμου όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας είτε αφορά το Νέο Δημαρχείο όπου χρησιμοποιείται γεωθερμία, είτε το Κολυμβητήριο όπου ολοκληρώθηκε η σχετική μελέτη για την ενεργειακή του αναβάθμιση με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είτε με την αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας του.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία εκατοντάδων προσκεκλημένων. Ο Δήμαρχος Π. Νίκας στο χαιρετισμό του και αφού παρέλαβε τα βραβεία αναφέρθηκε στον αγώνα που γίνεται ώστε η πόλη να εκσυγχρονίζεται συνεχώς και να γίνεται όλο και πιο ελκυστική, λειτουργική και ποιοτική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.