Συμπληρώθηκε -μέχρι τώρα- το «καρέ» των υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της διαδοχής Νίκα στη δημοτική του παράταξη. Δίχως να υπάρχουν εκπλήξεις και μετά τους Νίκο Μπασακίδη (βλέπε ΕΔΩ) και Θανάση Βασιλόπουλο (βλέπε ΕΔΩ), ακολούθησε αρχικά η ανακοίνωση από την Παναγιώτα Ντίντα η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων πως «Στη διαδικασία αυτή δηλώνω παρούσα και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέρφων μου για την ηγεσία αυτής της προσπάθειας.Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το καλό του τόπου μας και στον αγώνα αυτό επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου αλλά κυρίως την διάθεση μου για προσφορά. Το μέλλον  μας ανήκει και οφείλουμε να το διεκδικήσουμε!».


Παράλληλα δήλωση – ανακοίνωση υποψηφιότητας έγινε αργά το μεσημέρι -όπως αναμενόταν- και από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Καλαμάτας Π. Μπουζιάνη ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «θα συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία γιατί μετά από 8 χρόνια που βρίσκομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας υπηρετήσει ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Υγείας και Πρόνοιας και τώρα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχω αποκτήσει την εμπειρία, είμαι αρκετά δυνατός, ώστε εάν και εφόσον αναδειχθώ υποψήφιος δήμαρχος να διεκδικήσουμε δυναμικά το Δήμο της Καλαμάτας, μαζί με όλη τη δημοτική ομάδα, η οποία έχει δεσμευτεί ότι θα συμμετέχουμε όλοι μαζί κάτω από αυτόν τον οποίο θα αναδείξει αυτή η διαδικασία».

Το αν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα που θα διεκδικήσει την ψήφο των 53 εκλεκτόρων της ομάδας την προσεχή Δευτέρα, μένει απλώς να φανεί…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.