Αποχωρεί για ανυπέρβλητους επαγγελματικούς λόγους από τη θέση του Αντιδημάρχου Μεσσήνης ο Αντώνης Νικολόπουλος και με γραπτή του δήλωση διευκρινίζει πως θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια και το έργο της δημοτικής αρχής της Μεσσήνης και του Γιώργου Τσώνη, αναφέροντας πως θα είναι παρών και υποψήφιος με τον κ. Τσώνη και στις επόμενες εκλογές.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Η προσφορά υπηρεσίας στον τόπο μου και στους συμπολίτες από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου είναι και παραμένει κυρίαρχη. Είχα την τιμή πέρα από αυτό να τύχω της εμπιστοσύνης του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη και να είμαι Αντιδήμαρχος. Ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να διατηρήσω τη θέση του Αντιδημάρχου. Παραμένω δημοτικός σύμβουλος στην παράταξή μας, με το Γιώργο Τσώνη Δήμαρχο. Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί, είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε μαζί με τους συμπολίτες. Θα είμαι παρών και υποψήφιος με το Γιώργο Τσώνη μπροστάρη και στις ερχόμενες εκλογές. Δήμαρχε σε ευχαριστώ και πάμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.