Προτάσσοντας την ενότητα του χώρου, τα «πρέπει» κι όχι τα «θέλω», ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Θανάσης Βασιλόπουλος λαμβάνει… θέση στην υπόθεση που έχει να κάνει με το Δήμο Καλαμάτας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας. «Η όποια κίνησή μου θα είναι αποτέλεσμα ώριμων και συλλογικών ενεργειών που θα έχουν ως στόχο την υπηρέτηση της ενότητας», αναφέρει ο Θ. Βασιλόπουλος στην γραπτή του δήλωση, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του Θ. Βασιλόπουλου:

«Για τους φίλους και συναγωνιστές που με ρωτούν αν θα θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Καλαμάτας:

Όλοι εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά ότι λειτουργούσα και λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ενότητα.

Το να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το Δήμο είναι το εύκολο. Το δύσκολο και η πρόκληση για τον καθένα από εμάς, που ασχολούμαστε με τα κοινά είναι να καταφέρει  να ενώσει δίπλα του όλες τις υγιείς δυνάμεις, που την επόμενη ημέρα θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τα μέγιστα για το Δήμο και τους συνδημότες μας.

Η  όποια κίνησή μου θα είναι αποτέλεσμα ώριμων και συλλογικών ενεργειών που θα έχουν ως στόχο την υπηρέτηση της ενότητας.

Όταν όλα γύρω μας διαλύονται και αμφισβητούνται, ας παραμείνουμε τουλάχιστον εμείς ενωμένοι και ας προτάξουμε τα «πρέπει» πάνω από τα «θέλω» για το καλό της παράταξης που μας ανέδειξε,αλλά πρωτίστως του Δήμου μας, που τόσα χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια και σύνεση.

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος

Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.