Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις προχωρά ο Δήμος Μεσσήνης

0
1

Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις προχωρά ο Δήμος σε δρόμους της πόλης της Μεσσήνης. Το εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Πρόκειται δε για έργο που ικανοποιεί σχετικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής.

Οι δρόμοι παρουσίαζαν σημαντικές φθορές και μ’ αυτές τις παρεμβάσεις διευκολύνεται πλέον η απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων και πεζών. Το έργο επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, ο οποίος και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται σε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων δρόμων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης κι αφορά ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων.

«Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύονται σημαντικά οι αναπτυξιακές υποδομές του τόπου μας», σημειώνεται σχετικά σε ανακοίνωση του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.