Τα όσα εξελίσσονται στη «γαλάζια» πολυκατοικία του Δήμου Καλαμάτας και σχετίζονται με τις διαδικασίες που οδηγούν στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μόνο ασχολίαστα δε μένουν.

Στο πλαίσιο αυτό παρέμβαση έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Μπασακίδης σημειώνοντας τα εξής:

«Μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, για το υπο διαμόρφωση νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον στο Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έρχεται να διαμορφώσει γνώμη στους πολίτες και όχι να καταγράψει την άποψη τους, αφού στηρίχθηκε σε υποθετικά ερωτήματα.
Όταν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και από τους ίδιους ενδιαφερόμενους επίσημα οι υποψηφιότητες, το όφελος έχει προφανώς ο άγνωστος μέχρι στιγμής εντολέας, ο οποίος θα διαχειριστεί τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κατά το δοκούν.
Οι δημοσκοπήσεις και οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, απλώς υποδεικνύουν. Όμως ο Ηγέτης Αναδεικνύεται και δεν Υποδεικνύεται.
Στις μεγάλες παρατάξεις λύση είναι το άνοιγμα δημοκρατικών διαδικασιών γιατί τα αποτελέσματα τους τα αποδέχονται όλοι. Χωρίς αυτές ο υποψήφιος θα είναι αδύναμος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.