Ως απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η πρώτη παρουσία του Παναγιώτη Νίκα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη στην Τρίπολη, όπου συμμετείχε και μίλησε σε διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Αρκαδίας. Κι αυτό καθώς ο κ. Νίκας έδειξε να… κερδίζει από την πρώτη στιγμή τα κομματικά στελέχη της ΝΔ σε μία περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες, μιας και αποτελεί την έδρα του σημερινού Περιφερειάρχη.

Ο Π. Νίκας διατηρώντας ήπιους πολιτικούς τόνους, σκιαγράφησε τους βασικούς άξονες στη βάση των οποίων κινείται το πρόγραμμά του για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία, ενώ παράλληλα θέλησε να δώσει κι ένα ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα, κάτι που εκ του αποτελέσματος φάνηκε να ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τα στελέχη αλλά και όσους συμμετέχουν θεσμικά στο συγκεκριμένο κομματικό όργανο.

Εκείνο που επισημάνθηκε πάντως, είναι ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα πολιτικές εκδηλώσεις ανοιχτές στους πολίτες προκειμένου ο κ. Νίκας να μπορέσει να παρουσιάσει τις θέσεις και τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα στην Πελοπόννησο.

Παρόντες στην όλη εκδήλωση, εκτός από τα τοπικά κομματικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς, ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσσης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στ. Κονταδάκης, οι οποίοι από την πλευρά τους μίλησαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την υποψηφιότητα Νίκα και την έως σήμερα πετυχημένη αυτοδιοικητική του παρουσία. Ο κ. Βλάσσης πάντως εξαπέλυσε για μία σειρά από λόγους, βολές κατά του σημερινού Περιφερειάρχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.