Ομόφωνα το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Μπουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την ομόφωνη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Μπουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε η Περιφερειακή Σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής. Σε δηλώσεις που ακολούθησαν και λίγο πριν την ομιλία της Φ. Γεννηματά στην Τρίπολη, άκρως εμφατικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης με φόντο την υποψηφιότητα του κ. Μπουντρούκα. Έκαναν λόγο για μια υποψηφιότητα ενωτική με χαρακτηριστικά αξιόλογα και με σοβαρές προτάσεις για την επόμενη μέρα.

 

Γ. Μπουντρούκας: «Μεγάλη τιμή, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις…»

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την ομόφωνη στήριξη από την Πελοποννησιακή Συμμαχία και το Κίνημα Αλλαγής, αλλά και την τιμή που γίνεται στο πρόσωπό του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουντρούκας. Ο ίδιος σημείωσε πως θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με όλες του τις δυνάμεις.

Λίγη ώρα αργότερα στην κεντρική ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη ο κ. Μπουντρούκας παρουσίασε τις βασικές κατευθύνσεις της πρότασής του, ενώ τον προλόγισαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και επαγγελματικού χώρου όπως ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς και άλλοι…

 

Φ. Γεννηματά: «Στηρίζουμε τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019 με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα»

Στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά σημείωσε μεταξύ άλλων: «Οι δικές μας δυνάμεις θα είναι παρούσες και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε κάθε Περιφέρεια, σε όλους τους μεγάλους Δήμους. Μέσα από ευρύτερους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, με την συμμετοχή όλων όσων πιστεύουν στο νέο ρόλο της Αυτοδιοίκησης, που θέτουν ως πρώτο στόχο την ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την εξυπηρέτηση του Πολίτη, την Κοινωνική Συνοχή.

Στηρίζουμε τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019 με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα. Εδώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με αυτά ακριβώς τα κριτήρια, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019 με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα.

Ένα άνθρωπο καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά, με πρωταγωνιστική συμμετοχή στους επιμελητηριακούς θεσμούς, ένα άνθρωπο που έχει πρωτοστατήσει στις προσπάθειες για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Πελοποννήσου».

 

Δυναμική παρουσία Μεσσήνιων στελεχών

Ως δυναμική πάντως χαρακτηρίστηκε η παρουσία στην όλη εκδήλωση εκπροσώπων του ΚΙΝΑΛ από τη Μεσσηνία. Μενέλαος Γερονικολός, Δημήτρης Κουσελάς, Τάσος Αποστολόπουλος, Τάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Αλευράς, Δημήτρης Ανδριανόπουλος και πολλά ακόμα στελέχη βρέθηκαν στην Τρίπολη συμμετέχοντας στην όλη διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι πέραν της υποψηφιότητας του Γ. Μπουντρούκα, «τρέχουν» οι διαδικασίες συγκρότησης των βουλευτικών ψηφοδελτίων καθώς και τα ζητήματα που άπτονται στηρίξεων σε αυτοδιοικητικά σχήματα σε μεγάλους δήμους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ