Υποψηφιότητα για το Δήμο Μεσσήνης ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάσκαρης. Σε ανακοίνωση – κάλεσμα που εξέδωσε σημειώνει μεταξύ άλλων για την «την έναρξη της δημιουργίας συνδυασμού για τον Δήμο Μεσσήνης που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».

Παράλληλα αναφέρει: «Η πολιτική ανεξαρτησία αποτελεί τη βασική αρχή και θα εδραιωθεί μέσα από ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης. Στόχος μας θα είναι η διαχείριση με όραμα και διαφάνεια των κοινών, με σύμμαχο την ανθρωπιά και τη σύμπραξη με τον πολίτη. Βασικός μας στόχος είναι η ανάκαμψη του Δήμου Μεσσήνης μέσα από τη σύμπραξη σκεπτόμενων πολιτών εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό προτάσσοντας το κοινό συμφέρον».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Λάσκαρης καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Ο συνδυασμός είναι ανοιχτός για πολίτες με οράματα από την πόλη έως το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Μεσσήνης και αναμένω να ενώσω τη φωνή μου με τη δική σας».

Πρόκειται για την τέταρτη υποψηφιότητα -μέχρι στιγμής- για το Δήμο Μεσσήνης μετά τους Γιώργο Τσώνη, Γιώργο Αθανασόπουλο, αλλά και την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης που αναμένεται να κατέβει στις εκλογές με δικό της συνδυασμό και πιθανότητα με εκ νέου επικεφαλής τον Κώστα Αποστολόπουλο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ