Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου οι διεργασίες και οι… ζυμώσεις σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι έντονες και αναμένεται να ενισχυθούν και το επόμενο διάστημα. Με την όλη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό να είναι ρευστή ήδη οι κομματικοί μηχανισμοί κινητοποιούνται και οργανώνονται με φόντο μια πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Στο πλαίσιο αυτό και η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, προετοιμάζεται με τη συζήτηση να έχει ξεκινήσει και σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει βουλευτικές έδρες στις επόμενες εθνικές εκλογές στο νομό μας. Μάλιστα ήδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. απέστειλε τις πρώτες προτάσεις στον Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Στις προτάσεις περιλαμβάνονται οι: Άρης Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Αλευράς, Τάκης Αναστόπουλος, Μενέλαος Γερονικολός, Γιάννης Διονυσόπουλος, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Χρήστος Μπούρας, Αλεξάνδρα Σκορδάκη και Κώστας Τσαπόγας.

Τονίζεται ότι η διαβούλευση για τις προτάσεις υποψηφίων συνεχίζεται στις οργανώσεις των Δήμων και η Ν.Ε. θα αποστείλει και νέες υποψηφιότητες τις επόμενες ημέρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ