«Λευκός καπνός» βγήκε από την συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στη Μεσσήνη (βλέπε ΕΔΩ). Στο επίκεντρο οι εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν από τα τελευταία αυτοδιοικητικά γεγονότα στην περιοχή, με την παράταξη όπου μέχρι σήμερα επικεφαλής ήταν ο πρώην Δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος να δίνει το «πράσινο φως» στην υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Δήμου στον πρώην Αντιδήμαρχο και σημερινό δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αθανασόπουλο.

Παρουσία πλειάδας αυτοδιοικητικών στελεχών του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης και μέσα σε κλίμα ενωτικό, η παράταξη που σήμερα βρίσκεται στην αντιπολίτευση του Δήμου θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα επανεκκίνησης με μπροστάρη πλέον τον κ. Αθανασόπουλο, στην υποψηφιότητα του οποίου αναμένεται να στοιχηθούν ευρύτερες δυνάμεις τους κεντροδεξιού χώρου.

Πλέον οι εξελίξεις λαμβάνουν άλλο ρυθμό, με τον κ. Αθανασόπουλο να αποτελεί και την μοναδική εσωπαραταξιακή υποψηφιότητα, κάτι που θεωρείται και αποτέλεσμα των διεργασιών που προηγήθηκαν.

Πάντως ως μήνυμα εκείνο που εστάλη τόσο από τον Στάθη Αναστασόπουλο, όσο και από τον Γιώργο Αθανασόπουλο, είναι ότι η παράταξη οδεύει στις εκλογές έχοντας ως στόχο την νίκη και στην κατεύθυνση αυτή εκείνο που υπογραμμίστηκε είναι η ανάγκη για ενότητα, κάτι που η αλήθεια είναι ότι έλειψε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η υποψηφιότητα Αθανασόπουλου είναι κάτι που η σημερινή πλειοψηφία του Δήμου Μεσσήνης υπό τον Γιώργο Τσώνη επιθυμούσε, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ