Σε κλίμα ενότητας και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έγινε γνωστό η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Άντζελα Σκλήκα προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της διετίας που πέρασε, με σύσσωμο το συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. να εκφράζει την ικανοποίησή του. Παράλληλα στο επίκεντρο βρέθηκε η όλη διαδικασία για την ορθή διεκπεραίωση των εκλογών που θα γίνουν για την ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την διεξαγωγή της εσωκομματικής διαδικασίας ανάδειξης των νέων μελών διοίκησης της οργάνωσης. Αποτελεί ζητούμενο η επικοινωνία στα εγγεγραμμένα μέλη των διαδικασιών και των λεπτομερειών της εκλογικής διαδικασίας. Καλούμε τα μέλη της οργάνωσής μας, να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία και με τη ψήφο τους να δώσουν δύναμη στη νέα διοίκηση να συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση της χώρας μας».

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας Άντζελα Σκλήκα θα είναι εκ νέου υποψήφια για τη θέση αυτή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ