Το δέντρο της αγάπης είναι το ανθρώπινο κάλεσμα που απευθύνει ο Δήμος Μεσσήνης προκειμένου, όλων των ηλικιών δημότες αλλά και επισκέπτες, να προσέλθουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης την Κυριακή 17-12-2017 και ώρα 18:00 για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις στολίσματος ενός ξεχωριστού Δέντρου αγάπης, ένα αειθαλές δέντρο που οι ρίζες του βρίσκονται στις καρδιές μας και θα δώσει χαρά και θέρμη σε όλους.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μεσσήνης «Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα δώρα για κάποιους που δε συνάντησαν τις δικές μας αυτονόητες δυνατότητες κι επιλογές. Αυτή η μικρή συνεισφορά μας αντιπροσωπεύει τη συμμετοχή μας σε μια μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια. Ο συμβολισμός της δράσης είναι μεγάλος και η πρωτοβουλία συνδέεται μοναδικά με το πνεύμα και τα ήθη των Χριστουγέννων.

Ένα παιχνίδι που σ’ ενθουσίασε, ένα βιβλίο που σε ταξίδεψε, ένα ρούχο που αγάπησες και δεν σου κάνει πια, αλλά και πολλά άλλα   που μπορούν  να προσφέρουν χαμόγελα. Τύλιξέ το, γράψε μια κάρτα με πραγματικές ευχές.

Με την ελπίδα πως η πρωτοβουλία θα καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλων όσων πιστεύουν στους κοινωνικούς σκοπούς και τα ευεργετικά τους αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ