Η υπόθεση του στρατοπέδου της Καλαμάτας και η συνέχιση της λειτουργίας του προφανώς και δεν μπορεί να μπει στη λογική των πολιτικών καπρίτσιων.  Διότι άλλο πράγμα οι στρατιωτικές ανάγκες κι άλλο οι… επιθυμίες που με επιμονή και πείσμα ορισμένοι επιχειρούν να τις καταστήσουν ως τελεσίδικες αποφάσεις, γαρνιρισμένες με μία επιχειρηματολογία που επί της ουσίας αδικεί ακόμα και τους ίδιους.

Η ιστορία άλλωστε με το μέλλον του στρατοπέδου της Καλαμάτας απασχολεί τα τελευταία έτη – κατά καιρούς περισσότερο έντονα την περιοχή – με τους σχεδιασμούς γενικότερων ανακατατάξεων να αρχίζουν και να… τελειώνουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Είναι δε λυπηρό να μπαίνουν μπροστά, μία σειρά από ζητήματα, πρόσωπα ή καταστάσεις προκειμένου να αποδείξουν οι έχοντες την πολιτική… εντολή, ότι η επιθυμία τους αποτελεί συνολικό σχεδιασμό, μη μπορώντας να πείσουν γι’ αυτό.

Όσο για τις αντιδράσεις; Εξαιρώντας όσους άμεσα τοποθετήθηκαν, τα… αντανακλαστικά της πλειοψηφίας των τοπικών πολιτικών παραγόντων και άλλων προσώπων που φέρουν μία κάποια ιδιότητα, μάλλον ως τραγικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Αφήστε που οι μισοί αν δεν είχαν… προκληθεί ή πιεστεί δεν θα έβγαζαν τσιμουδιά.

Σχετικά με το στρατόπεδο και το μέλλον του, μάλλον σε λίγο – αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις προθέσεις του Υπουργού Καμμένου – θα… παρακαλάμε να υλοποιηθεί η πρόταση Κωνσταντινέα και η μετατροπή του σε διοικητικό κέντρο. Διότι οι ορέξεις ορισμένων σε συνδυασμό με την… εμπάθεια που βγάζουν για την περιοχή, προβληματισμό προκαλούν για πιθανές σκέψεις τους για τον χώρο του 9ου Συντάγματος Πεζικού.

Κ.Β.Τ.

Υ.Γ.1: Μόνο «απεταξάμην τα ρουσφέτια» δεν έχουν πει πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί. Κι όχι τίποτε άλλο, νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν κιόλας!

Υ.Γ.2: Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα είχαν οι… αποδείξεις των όσων τελευταία έχουν ειπωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.