Το θέμα γνωστό και η όλη υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων πλέον έχει κουράσει τους πάντες. Τα πράγματα είναι εξόχως απλά όσο κι αν ορισμένοι θέλουν να τα κάνουν πολύπλοκα. Κι επειδή όλοι στην Πελοπόννησο βαρέθηκαν τους κάθε φορά υπεύθυνους και αρμόδιους και προκειμένου το ζήτημα να τελειώνει μια και καλή, ας επιβάλλει την όποια λύση επιθυμεί ή κρίνει ως την πλέον συμφέρουσα περιβαλλοντικά και οικονομικά η Κυβέρνηση, για να τελειώνει το πανηγυράκι.

Άλλωστε οι πολίτες πληρώνουν χρόνια τώρα τις ανεπάρκειες, τα λάθη, τις παραλείψεις, αλλά και την ανικανότητα όλων εκείνων που θέλησαν ή έστω έτσι δήλωσαν, να δώσουν οριστική λύση. Διότι την κατάσταση της Πελοποννήσου μία λέξη μπορεί να την περιγράψει συνολικά, η λέξη «ντροπή».

Κ.Β.Τ.

Υ.Γ.1: Να ακούς πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου να σου μιλούν για ανάπτυξη, αειφορία και άλλες… τρίχες όταν στην πράξη έχουν αποδείξει την ανικανότητά τους να διαχειριστούν στο μίνιμουμ τα απόβλητά τους. Αξία ανεκτίμητη.

Υ.Γ.2: Η επιβεβαίωση του κανόνα – δυστυχώς – είναι οι εξαιρέσεις, που και στην Πελοπόννησο υπάρχουν, αδυνατώντας ωστόσο σύμφωνα με τα αποτελέσματα να «επιβάλλουν» ή έστω να δώσουν λύση.

Υ.Γ.3: Μήπως τελικά για να βρεθεί λύση πρέπει να… πνιγεί η Πελοπόννησος στα σκουπίδια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.