Αγωνία τέλος σε ότι αφορά τους Αντιδημάρχους Καλαμάτας. Ο Παναγιώτης Νίκας προχώρησε στην ανακοίνωση θέλοντας να… τελειώσει η όλη συζήτηση που με τον καιρό προβλήματα πιθανότητα να δημιουργούσε. Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος άλλαξε όλους τους Αντιδημάρχους πλην ενός, του «κομάντο» των σκουπιδιών Θανάση Βασιλόπουλου. Νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι Θανάσης Ηλιόπουλος (οικονομικά), Παύλος Μπουζιάνης (κοινωνικά), Δημήτρης Δημόπουλος (υποδομές), Παναγιώτα Ντίνα (ανάπτυξης) και ο πρωτάρης στο συγκεκριμένο ρόλο, αλλά έχοντας να επιδείξει πολύ καλό έργο σε άλλα πόστα Γιάννης Αδαμόπουλος (καθημερινότητα).

Τα πρόσωπα για τις υπόλοιπες θέσεις και οι λοιπές αρμοδιότητες, θα ακολουθήσουν την Κυριακή, ενώ σε ρόλο αντ’ αυτού για τους πρώτους μήνες θα βρίσκεται ο Παύλος Μπουζιάνης.

Οι αναλύσεις για τις επιλογές Νίκα προφανώς θα… ακολουθήσουν, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ελλείψει δημοσίων υπαλλήλων στο σχήμα, επανέρχεται το rotation στις θέσεις που έχουν αντιμισθία, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα μία πιο… φτωχή θητεία έως τις 31/8/18.

Σιδεροκέφαλοι λοιπόν!

Κ.Β.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.