Στην τελική ευθεία για τις αλλαγές στους Δήμους και στη Μεσσήνη τα… ονόματα πάνε κι έρχονται. Ο Γιώργος Τσώνης οριστικοποιεί τις αποφάσεις του, χωρίς την τελευταία στιγμή να αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Ο συνδυασμός νέων και παλαιών προσώπων συνθέτει τα χαρακτηριστικά της «αναδόμησης» όπως ο ίδιος λέει. Ο Γ. Τσώνης «καθάρισε» νωρίς με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, θέση στην οποία παρέμεινε ο Χρ. Καρύδης. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ενδιαφέρον θα έχει η απόφαση του Δημάρχου για την αξιοποίηση και σε ποια θέση των Ν. Ξαρχάκου και Κ. Γεωργακόπουλου, καθώς και τον ακριβή ρόλο που επιφυλάσσει για την Γ. Παναγοπούλου. Μεγάλη συζήτηση με… κατάθεση πολλών απόψεων και για την θέση του προέδρου του Δ.Σ.

Όπως πάντως και στην περίπτωση άλλων δήμων, δεν αποκλείεται το «σπάσιμο» των επόμενων 2,5 χρόνων σε δύο περιόδους, οπότε το rotation σε αυτή την φάση θα είναι μεγαλύτερο…

Κ.Β.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.