Μεγάλη συζήτηση αυτή την περίοδο για τις αλλαγές που θα έρθουν στους Δήμους και κυρίως για το ποια πρόσωπα θα αναλάβουν θέσεις, ποια θα αντικατασταθούν και πως τέλος πάντων θα βρει τις δημοτικές αρχές η επομένη των αλλαγών σε επίπεδο ισορροπιών, τοπικών, αυτοδιοικητικών αλλά και κομματικών.

Κόντρα λοιπόν σε όλους εκείνους που κάνουν… προβλέψεις και εκτιμήσεις ή ακόμα – ακόμα μεταφέρουν τις επίσημες… διαρροές, εδώ στο KostaShow θα εστιάσουμε στο Δήμο Καλαμάτας και θα επιχειρήσουμε μία πρόβλεψη για το ποιους ΔΕΝ θα τοποθετήσει στις παρακάτω συγκεκριμένες θέσεις ο Δήμαρχος Π. Νίκας. Έχουμε και… γράφουμε λοιπόν για μερικές από τις θέσεις που κάνουμε πρόβλεψη ότι ΔΕΝ θα μοιραστούν:

Πρόεδρος Δ.Σ.: Χάρης Βγενής

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Χρύσα Λιάππα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: Μαρία Οικονομάκου

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων:  Ηλίας Κουτίβας

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Αναστασία Μπελογιάννη

Αντιδήμαρχος Υποδομών: Ηλίας Γυφτέας

Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης: Σωτήρης Μιχαλόπουλος

Πρόεδρος Φάρις: Γιάννης Αδαμόπουλος

Πρόεδρος Δ.Λιμ. Ταμείου: Θανάσης Βασιλόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Θανάσης Ηλιόπουλος

Πρόεδρος ΚΑΚ: Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Πρόεδρος Διοκλή: Σαράντος Μαρινάκης

Πρόεδρος Αθλ. Φορέα: Παναγιώτα Ντίντα

 

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες θέσεις κι ονόματα, απλώς η φαντασία μας κάπου «συγκρούστηκε» με την πραγματικότητα. Για την ιστορία πάντως, από τον Π. Νίκα τα έχουμε δει… όλα σε ότι αφορά τις επιλογές, μιας και πάντα θέλει να εκπλήσσει. Υπομονή λοιπόν…

Κ.Β.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 18 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.