Με μία άλλη… ανάγνωση των πραγμάτων, θα χαρακτήριζε κανείς σίγουρα θετικό το γεγονός ότι βουλευτές του ίδιου κόμματος και της ίδιας εκλογικής περιφέρειας τοποθετούνται από κοινού για ζητήματα τα οποία παραδοσιακά τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν… βούτυρο στο ψωμί της παραπολιτικής και της λογικής του Μαυρογιαλούρου. Κι αυτό καθώς με αφορμή το θέμα του ΤΕΙ Πελοποννήσου και του Τμήματος Λογοθεραπείας, εύκολα θα μπορούσε κάποιος να «τρέξει» προκειμένου να… οικειοποιηθεί την θετική εξέλιξη, ακόμα – ακόμα όπως κατά το παρελθόν έχουμε δει πολλές φορές να πετάξει κι ένα «…κατόπιν ενεργειών μου».

Με διαφορετική προσέγγιση σήμερα οι βουλευτές Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιώτα Κοζομπόλη σχολίασαν από κοινού την εξέλιξη και την επαναφορά του Τμήματος στο μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Κι αυτό έχει το ενδιαφέρον του καθώς η ανακοίνωση αν και θα μπορούσε, στέκεται περισσότερο στην ουσία και λιγότερο στην πολιτική διάσταση του ζητήματος.

Κ.Β.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.