Μήνα αλλαγών στις δημοτικές αρχές και ήδη η συζήτηση στα… πηγαδάκια μεγαλώνει. Στην Καλαμάτα μάλιστα – όπου και το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο – οι συζητήσεις καλά κρατούν και ο καθένας δίνει το δικό του σενάριο για τις θέσεις και την κατάληψη αυτών την επόμενη ημέρα των ανακοινώσεων Νίκα.

Το μεγαλύτερο ωστόσο ενδιαφέρον έχουν οι κατευθυνόμενες διαρροές από τους… κύκλους του Δημάρχου, και τα ονόματα που… σκάνε σε διάφορα παραπολιτικά στέκια της πόλης, είτε προκαλώντας έκπληξη, είτε καθησυχάζοντας. Βέβαια αν κάτι ξεχωρίζει αυτές τις ημέρες είναι η… συσπείρωση στα «ταλιμπανικάκια» και το προφίλ του που ο καθένας επιχειρεί να «χτίσει» μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο με τον Π. Νίκα.

Οι διερευνητικές πάντως έχουν ξεκινήσει, με τον Δήμαρχο παραδοσιακά να κρατά για τον εαυτό του τις αποφάσεις που για την πλειοψηφία των θέσεων καιρό τώρα έχει λάβει, σύμφωνα και με την… βαθμολογία των συμβούλων του αλλά και τις… επιθυμίες που ο καθένας έχει εκφράσει.

Το ερώτημα για την ώρα βέβαια είναι τι θα κάνουν – αν τολμήσουν – τα σημερινά «ταλιμπανικάκια» εφόσον οι επιθυμίες τους δεν ικανοποιηθούν, πράγμα διόλου απίθανο…

Κ.Β.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.