Στο… φουλ βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι κομματικές μηχανές στο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία. Όπως μαθαίνουμε έχει υπάρξει σχεδιασμός και η κινητοποίηση – λίγο πριν την εκδήλωση με αφορμή τα δύο χρόνια στην εξουσία – θα ενταθεί προκειμένου να μην λείψει… κανείς! Στην Καλαμάτα για δύο ημέρες μάλιστα (6-7 Φεβρουαρίου) θα βρεθεί ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει γνώση της περιοχής, μιας και δεν είναι πρώτη φορά που επισκέπτεται τη Μεσσηνία και ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που οργανώνεται.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό, μετά το… κάζο σε άλλους νομούς και ο αρνητικός σχολιασμός που υπήρξε για τις μικρές σε σύγκριση με το παρελθόν πολιτικές συγκεντρώσεις – εκδηλώσεις, ότι το στοίχημα που έχει τεθεί από τοπικά στελέχη είναι μεγάλο, προκειμένου μεταξύ άλλων να δείξουν και την δυναμική που – όπως τονίζουν – εξακολουθούν να διαθέτουν, παρουσία και του Υπουργου Ν. Παππά, εκ των στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι εκείνο που θα τους δικαιώσει ή θα τους… διαψεύσει.

Κ.Β.Τ.

Υ.Γ.: Το… στοίχημα πάντως δεν θα κερδηθεί με «αποκλεισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.